piątek, 15.12.2017 22:22
wa-bi
wa-bi
fox-net

Catering

descriptiondescription
Golonko gotowane (z kością bądź bez)
Jedna z najbardziej znanych polskich potraw, gotowana tradycyjnie z dodatkiem przypraw. Stanowi doskonałe danie obiadowe. Opakowany w folię produkt odgrzewać w naczyniu z gotującą się wodą lub w kuchence mikrofalowej (8-12 min) Waga netto bez kości: ok. 350g; z kością 500g
descriptiondescription
Szaszłyk
Doskonały pieczony produkt z mięsa wieprzowego lub drobiowego z dodatkiem wędzonego boczku i cebuli, tradycyjnie smażony, doskonały do spożycia po odgrzaniu w kuchence mikrofalowej lub na grillu. Waga netto: ok. 200g
descriptiondescription
Schab zbójnicki
Pieczony produkt z pasków pokrojonego schabu, wędzonego boczku na przemian przekładany smażoną cebulką. Tworzy niepowtarzalną ucztę dla smakoszy tej tradycyjnej góralskiej potrawy. Odgrzewać w kuchence mikrofalowej (ok. 6 min) lub na grillu. Waga netto: ok. 200g
descriptiondescription
Karczek z grilla
Sztuka mięsa wieprzowego, peklowanego w specjalnej kompozycji przypraw, które nadają mu niepowtarzalny smak i aromat. Jest szybkim i smacznym posiłkiem do odgrzania na grillu lub w kuchence mikrofalowej. Waga netto: ok. 200g
descriptiondescription
Pieczeń po zbójnicku
Tradycyjnie pieczony karczek z pikantnym sosem jest doskonałym sycącym daniem obiadowym. Można podawać z frytkami i ryżem. Sposób odgrzewania: kuchenka mikrofalowa (5-8 min), naczynie z gotującą się wodą lub na grillu. Waga: ok. 250 g
descriptiondescription
Świeżonka
Świeże, pieczone kawałki mięsa z cebulką tworzą doskonałą potrawę do spożywania z frytkami lub pieczywem. Opakowany w folię produkt odgrzewać w naczyniu z wodą lub w kuchence mikrofalowej. Waga netto: ok. 250 - 300 g
Designed & Created by Fox-Net Paweł Piech
WA - BI